Eestiaegne rullkook

6 muna
3–6 sl suhkrut
3 sl kartulijahu
3 sl sõredat jahu
veidi sidrunikoort ja -mahla
veidi suhkrut, 
võid, 
tuhksuhkrut
soovi korral niisutamiseks siirupit, mahla vm
kreemiks rulli vahele vastavalt maitsele marjavõiet ja/või marju (näiteks maasikaid ja Emma vanilli- kohupiimakreemi), veidi riivitud sidrunikoort; lisada võib purustatud mandleid.


  • Vahusta munakollane suhkru, riivitud sidrunikoore ja -mahlaga. 
  • Lisa omavahel segatud jahud. 
  • Löö ka munavalge vahtu ja sega ettevaatlikult taina hulka.
  • Pane ahjuplaadile küpsetuspaber, määri see võiga, vala tainas plaadile ja pane eelnevalt keskmise kuumuseni (u 170 °C) soojendatud ahju – küpseta kuni 10 minutit. 
  • Jälgi, et rull liiga pruuniks ei küpseks, vastasel korral läheb see kokku rullides katki.
  • Valmista laual ette teine küpsetuspaber, puistates selle üle suhkruga. 
  • Kalla valmis biskviit küpsetuspaberile, soovi korral niisuta biskviiti siirupiga.
  • Määri peale maitse järgi kohupiimakreemi, lisa ka marjatükid ja rulli kohe kokku. 
  • Kui on tahtmist, võib rullile teha glasuuri, ent sama hästi sobib peale raputada ka tuhksuhkrut.