300 g valget kalafileed
3/4 tl soola
väike tillipunt
väike punt rohelist sibulat
1 dl vett
800 g kartuleid
1 sl õli
4 dl piima
2 muna
Kodutohter 5/2009
3/4 tl soola
väike tillipunt
väike punt rohelist sibulat
1 dl vett
800 g kartuleid
1 sl õli
4 dl piima
2 muna
- Koori ja viiluta kartulid.
- Kalafileest võta rootsud välja ja viiluta, riputa veidi soola peale.
- Peenesta maitseroheline, sega kokku muna ja piim.
- Määri ahjuvorm õliga ja lao kartulid ning kala sinna kihiti, igale kihile riputa veidi soola.
- Kalla munapiim vormi ja küpste 200 kraadises ahjus tunnike.
- Jälgi, et roog ei läheks pealt liiga pruuniks.
- Serveeri koos rohelise salatiga.
Kodutohter 5/2009