300- 500 g kanafileed
õli praadimiseks
1 kanapuljongikuubik
1-1,5 dl 3,5% piim või rõõska koort
200 g Merevaiku kukeseentega
värsket basiilikut
õli praadimiseks
1 kanapuljongikuubik
1-1,5 dl 3,5% piim või rõõska koort
200 g Merevaiku kukeseentega
värsket basiilikut
- Lõika kanafilee väikesteks tükkideks ja prae õlis kiiresti läbi.
- Lisa puljongikuubik ja pisut vett ning hauta kaane all 2-3 minutit.
- Lisa piim ja Merevaik, hauta segades 5 minutit.
- Arvesta piima lisamisel, et ainus paksendaja on Merevaik ning kuumalt on kaste vedelam, pisut jahtudes aga muutub paksemaks.
- Seega lisa sulatataud juustu pigem vähehaaval.
- Maitsesta kaste hakitud basiilikuga ning serveeri koos keedetud riisi või pasta ja värske salatiga.
Pereköök: Lihtsad argiroad; aprill 2008