500 g teokarpe (või muud pastat)
200 g seeni
1 sidruni riivitud koor
500 g võid
1 küüslauguküüs
3 dl rõõska koort
veidi muskaatpähklit
3 sl äsjariivitud parmesani juustu
Pereköök: pastaroad; veebruar 2006
200 g seeni
1 sidruni riivitud koor
500 g võid
1 küüslauguküüs
3 dl rõõska koort
veidi muskaatpähklit
3 sl äsjariivitud parmesani juustu
- Keeda pasta suures kastrulis soolaga maitsestatud vees pehmeks, nõruta ja hoia kastme valmimiseni soojas.
- Sulata kastrulis või ja pruunista viilutatud seeni keskmisel kuumusel 2 minutit.
- Lisa peenestatud küüslauguküüs, rõõsk koor, sidrunikoor ja jahvatatud muskaatpähkel, maitsesta musta pipraga.
- Keeda väikesel tulel segades 1-2 minutit.
- Sega hulka parmesani juust ja keeda veel 3 minutit.
- Vala kaste peale ja sega hästi läbi.
- Jaga roog eelsoojendatud sügavatesse taldrikutesse ning jahvata veskist peale musta pipart.
- Serveeri kohe.
Pereköök: pastaroad; veebruar 2006