1 kg broileri kintsulisa
1,5 kg kartuleid
200 g maitsestamata jogurtit
20 g õli
1 keskmine apelsin
100 g valge vein
3 küüslauguküünt
4 spl kartulimaitseainet
2 spl broilerimaitseainet
50 g võid
vormi põhja õli, maitsestamiseks soola, pipart
Marinaad:
Küpseta ahjus kuni valmimiseni aegajalt segades.
TervisPluss
1,5 kg kartuleid
200 g maitsestamata jogurtit
20 g õli
1 keskmine apelsin
100 g valge vein
3 küüslauguküünt
4 spl kartulimaitseainet
2 spl broilerimaitseainet
50 g võid
vormi põhja õli, maitsestamiseks soola, pipart
Marinaad:
- sega maitsestamata jogurt, õli, apelsinist pressitud mahl ja vein.
- lisa riivitud apelsinikoor ja boilerimaitseaine
- vajuta koorimata küüslauk noaga laiaks ning lisa marinaadile
- maitsesta soola ja pipraga
- pane kanakintsud koos marinaadiga kahekordsesse kilekotti ja tõsta 1,5 tunniks külmikusse
Küpseta ahjus kuni valmimiseni aegajalt segades.
TervisPluss