Ahjubroiler kartulitega

1 kg broileri kintsulisa
1,5 kg kartuleid
200 g maitsestamata jogurtit
20 g õli
1 keskmine apelsin
100 g valge vein
3 küüslauguküünt
4 spl kartulimaitseainet
2 spl broilerimaitseainet
50 g võid
vormi põhja õli, maitsestamiseks soola, pipart

Marinaad:
  • sega maitsestamata jogurt, õli, apelsinist pressitud mahl ja vein.
  • lisa riivitud apelsinikoor ja boilerimaitseaine
  • vajuta koorimata küüslauk noaga laiaks ning lisa marinaadile
  • maitsesta soola ja pipraga
  • pane kanakintsud koos marinaadiga kahekordsesse kilekotti ja tõsta 1,5 tunniks külmikusse
 Koori kartulid ja pane need õliga määritud küpsetusplaadile, lisa kartulimaisteaine ja pehme või. Küpseta kartuleid 10 minutit 200 kraadi juures. Tõsta kartulid korraks ahjust välja ja kalla peale kanakintsud koos marinaadiga.

Küpseta ahjus kuni valmimiseni aegajalt segades.

TervisPluss