Koostisosad
Valmistamise aeg: 25 min
Kogus: 6 inimesele
Valmistamine
- 4 munakollast
- 500 g mascarponet
- 1 sidrun
- 5 sl suhkrut
- 1 sl vanillisuhkrut
- 0,5 dl külma espressot või hästi kanget kohvi
- 4 sl konjakit või brändit
- 1 väike biskviitpõhi (180 g)
- Kaunistamiseks: mõru kakaopulbrit
- (seemneteta viinamarju)
Valmistamise aeg: 25 min
Kogus: 6 inimesele
Valmistamine
- Vahusta munakollased suhkruga valgeks vahuks, lisa lusikatäite haaval mascarpone ja maitsesta riivitud sidrunikoorega.
- Sega kohv konjakiga.
- Tükelda biskviit piklikeks nelinurkadeks ja laota vormi põhja.
- Immuta kohviseguga.
- Laota pool mascarponevahust peale.
- Lao peale taas biskviiditükid ja immuta taas.
- Kata ülejäänud mascarponekreemiga.
- Kata pealt kilega ja tõsta 5 tunniks külma.
- Vahetult enne serveerimist puista tiramisule läbi sõela kakaopulbrit ja kaunista soovi korral pooleks lõigatud viinamarjadega.