6 portsu
2 heeringafileed
2 keedetud kartulit
2 keedetud peeti
1 õun
1 marineeritud kurk
2 dl majoneesi
2 dl hapukoort
1/2 tl soola
1/4 tl musta pipart
2 keedetud muna
rohelist sibulat
2 keedetud kartulit
2 keedetud peeti
1 õun
1 marineeritud kurk
2 dl majoneesi
2 dl hapukoort
1/2 tl soola
1/4 tl musta pipart
2 keedetud muna
rohelist sibulat
- Tükelda heeringafilee ja lao kausi põhja.
- Riivi kartul, peet, õun ja marineeritud kurk jämeda riiviga ning tõsta eraldi kihtidena heeringale.
- Sega majonees ja hapukoor, lisa sool ja pipar ning vala salatile.
- haki muna peeneks ja puista kõige peale.
- Kaunista hakitud rohelise subulaga.
Kodukiri Salatiraamat (Angeelika Kang) 2002