25-30 tk
5 1/2 dl nisujahu
1 sl küpsetuspulbrit
200 g margariini
1 1/2 dl piima
- Sega jahu, küpsetuspulber ja 150 g rasva purujaks taignaks.
- Lisa piim.
- Sega taigen ühtlaseks.
- Tõsta taigen küpsetuspaberile.
- Vormi see kätega umbes 2 cm paksuseks plaadiks.
- Võta taignast küpsetusvormiga umbes 4 cm läbimõõduga ringid.
- Vormi asemel võib kasutada ka väikest klaasi.
- Sulata ülejäänud rasv pliidil potis või kausiga mikrolaineahjus.
- Kalla rasv ahjuvormi.
- Keera leivad rasvas ja aseta ahjuvormi, külg külje kõrvale.
- Küpseta leivakesi 250 kraadises ahjus umbes 15 minutit.
Serveeri soojad leivad otse vormist.
Lisada võib ka riivjuustu.
Kiiresti ja Maitsvalt