4 pakki (a 180 g) kandilisi küpsiseid
3 pakki (a 150 g) marmelaadikuubikuid
150 g võid
pool purki (200 g) kondenspiima
3 sl kakaopulbrit
3 tassi kanget musta kohvi
Pereköök oktoober 2008
3 pakki (a 150 g) marmelaadikuubikuid
150 g võid
pool purki (200 g) kondenspiima
3 sl kakaopulbrit
3 tassi kanget musta kohvi
- Kasta küpsised kohvi sisse, tükelda noaga ja pane kaussi.
- Pese marmelaadidelt külma veega suhkur maha.
- Lõika need väiksemateks tükkideks ja lisa küpsistele.
- Sulata või ning kalla koos kondenspiimaga küpsiste juurde.
- Lisa kakaopulber ja sega käega ühtlaseks massiks.
- Vormi kaks vorstitaolist kangi ja keera küpsetuspaberisse.
- Hoia järgmise päevani külmkapis.
Pereköök oktoober 2008