3 dl jahu
125 g võid
1 tl küpsetuspulbrit
100 g kohupiima
suhkruid
Maru magus (Eesti Naine mai 2007)
125 g võid
1 tl küpsetuspulbrit
100 g kohupiima
suhkruid
- Sega kõik tainaained kokku ja rulli jahusel laual 0,5 cm paksuseks.
- Vormi mõne kruusiga neist rattad.
- Vala alustassile mitmesuguseid suhkruid: fariin-, pärl-, vanill- või kaneelsuhkrut.
- Vajuta tainarattad suhkrutaldrikule mõlemat pidi sisse.
- Kui tainas on jahust liiga kuivaks muutunud ja suhkrud ei taha külge jääda, siis võid pealt märja näpuga paitada ning seejärel suhkrusse vajutada.
- Voldi pooleks ja veelkord pooleks.
- Tõsta küpsetuspaberile.
- Soovi korral võid peale raputada lisasuhkrut.
- Pane 200 kraadisesse ahju ja küpseta kuni küpsised on kuldsed.
Maru magus (Eesti Naine mai 2007)