Suhkruküpsised

3 dl jahu
125 g võid
1 tl küpsetuspulbrit
100 g kohupiima
suhkruid


  • Sega kõik tainaained kokku ja rulli jahusel laual 0,5 cm paksuseks. 
  • Vormi mõne kruusiga neist rattad. 
  • Vala alustassile mitmesuguseid suhkruid: fariin-, pärl-, vanill- või kaneelsuhkrut. 
  • Vajuta tainarattad suhkrutaldrikule mõlemat pidi sisse. 
  • Kui tainas on jahust liiga kuivaks muutunud ja suhkrud ei taha külge jääda, siis võid pealt märja näpuga paitada ning seejärel suhkrusse vajutada. 
  • Voldi pooleks ja veelkord pooleks. 
  • Tõsta küpsetuspaberile. 
  • Soovi korral võid peale raputada lisasuhkrut. 
  • Pane 200 kraadisesse ahju ja küpseta kuni küpsised on kuldsed. 


Maru magus (Eesti Naine mai 2007)