Põhi:
2,5 dl jahu
0,5 dl suhkrut
75 g võid
1 muna
Täidis:
1 l metsmaasika-, maasika- või mustikajogurtit
2 sl suhkrut
0,5 l värskeid või külmutatud marju
2 dl 35% rõõska koort
4 sl želatiini
3/4 dl vett
Pereköök: piimaroad
2,5 dl jahu
0,5 dl suhkrut
75 g võid
1 muna
Täidis:
1 l metsmaasika-, maasika- või mustikajogurtit
2 sl suhkrut
0,5 l värskeid või külmutatud marju
2 dl 35% rõõska koort
4 sl želatiini
3/4 dl vett
- Vahusta või suhkruga, sega lahtiklopitud muna ja jahuga.
- Pane ca üheks tunniks külma.
- Kata 24 cm läbimõõduga lahtikäiva tordivormi põhi ja ääred tainaga.
- Torka kahvliga augud sisse.
- Küpseta 200 kraadi juures 20-30 minutit.
- Sega želatiin veega ja lase paisuda.
- Sulata.
- Lase jahtuda. vahusta koor suhkruga.
- Sega jogurt marjadega, vala peene nirena hulka sulatataud želatiin ja sega hästi.
- Lisa vahustatud koor.
- Vala jahtunud tainale ja lase seista külmas üle öö.
Pereköök: piimaroad