Šokolaadi- toorjuustu marmorkook

Põhi:
200 g Digestive küpsiseid
50 g võid
Peale:
150 g valget šokolaadi
200 g pähklitega piimašokolaad i
500 g toorjuustu (nt mascarponet)
2 dl hapukoort
1 tl vanilliinsuhkurt


  • Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga ühtlaseks. 
  • Vooderda lahtikäiva tordivormi põhi küpsetuspaberiga. 
  • Suru küpsisesegu vormi põhja. 
  • Sega omavahel toorjuust, hapukoor ja vanillsuhkur ning jaga segu võrdselt kahte kaussi. 
  • Sulata šokolaadid kahes eraldi kuumaveevannis. 
  • Sega ühes kausis olevasse segusse sulatatud valge šokolaad ja teise sulatatud tume šokolaad.
  • Vala vormi põhja valge šokolaadi segu ja määri laiali. 
  • Tõsta lusikaga peale tumeda šokolaadi segu.
  • Sega õrnalt tiku või kahvliga, et kihid veidi seguneksid. Pane külmikusse vähemalt 3 tunniks kuni üleöö.
Kodukiri Köök