Põhi:
200 g Digestive küpsiseid
50 g võid
Peale:
150 g valget šokolaadi
200 g pähklitega piimašokolaad i
500 g toorjuustu (nt mascarponet)
2 dl hapukoort
1 tl vanilliinsuhkurt
200 g Digestive küpsiseid
50 g võid
Peale:
150 g valget šokolaadi
200 g pähklitega piimašokolaad i
500 g toorjuustu (nt mascarponet)
2 dl hapukoort
1 tl vanilliinsuhkurt
- Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga ühtlaseks.
- Vooderda lahtikäiva tordivormi põhi küpsetuspaberiga.
- Suru küpsisesegu vormi põhja.
- Sega omavahel toorjuust, hapukoor ja vanillsuhkur ning jaga segu võrdselt kahte kaussi.
- Sulata šokolaadid kahes eraldi kuumaveevannis.
- Sega ühes kausis olevasse segusse sulatatud valge šokolaad ja teise sulatatud tume šokolaad.
- Vala vormi põhja valge šokolaadi segu ja määri laiali.
- Tõsta lusikaga peale tumeda šokolaadi segu.
- Sega õrnalt tiku või kahvliga, et kihid veidi seguneksid. Pane külmikusse vähemalt 3 tunniks kuni üleöö.
Kodukiri Köök