Põhi:
200 g Digestive küpsiseid
50 g võid
Täidis:
300 g valget šokolaadi
400 g toorjuustu
1 1/2 dl hapukoort
2 muna
1 tl vanillsuhkrut
Kaunistuseks:
maasikaid
šokolaaditorukesi
Kodukiri Köök
200 g Digestive küpsiseid
50 g võid
Täidis:
300 g valget šokolaadi
400 g toorjuustu
1 1/2 dl hapukoort
2 muna
1 tl vanillsuhkrut
Kaunistuseks:
maasikaid
šokolaaditorukesi
- Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga ühtlaseks.
- Suru segu 20 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja.
- Täidise jaoks sulata šokolaadkuumaveevannis.
- Pehmenda suures kausis toorjuust, lisa hapukoor, munad ja vanillsuhkur.
- Kalla juurde sulatatud šokolaad, sega läbi ja vala põhjale.
- Küpstea 160 kraadises ahjus 1 tund.
- Jahuta korralikult ja eemalda vormist.
- Võimaluse korral hoia enne serveerimist külmikus.
Kodukiri Köök