Valge šokolaadi juustukook

Põhi:
200 g Digestive küpsiseid
50 g võid
Täidis:
300 g valget šokolaadi
400 g toorjuustu
1 1/2 dl hapukoort
2 muna
1 tl vanillsuhkrut
Kaunistuseks:
maasikaid
šokolaaditorukesi


  • Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga ühtlaseks.
  • Suru segu 20 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja.
  • Täidise jaoks sulata šokolaadkuumaveevannis. 
  • Pehmenda suures kausis toorjuust, lisa hapukoor, munad ja vanillsuhkur. 
  • Kalla juurde sulatatud šokolaad, sega läbi ja vala põhjale.
  • Küpstea 160 kraadises ahjus 1 tund. 
  • Jahuta korralikult ja eemalda vormist. 
  • Võimaluse korral hoia enne serveerimist külmikus. 


Kodukiri Köök