Põhi:
150 g Domino küpsiseid, purustatud
30 g võid, sulatatud
Täidis:
300 g kohupiimapastat
300 g valget šokolaadi
200 ml vahukoort
vanillisuhkur vahustamiseks
200 g toasooja maitsestamata toorjuustu
5-6 Domino küpsist
2-3 sefiiri
100-150 g punaseid sõstraid
Kaunistamiseks:
punase sõstra kobaraid
3-5 sefiiri
Suvekiri 2016
150 g Domino küpsiseid, purustatud
30 g võid, sulatatud
Täidis:
300 g kohupiimapastat
300 g valget šokolaadi
200 ml vahukoort
vanillisuhkur vahustamiseks
200 g toasooja maitsestamata toorjuustu
5-6 Domino küpsist
2-3 sefiiri
100-150 g punaseid sõstraid
Kaunistamiseks:
punase sõstra kobaraid
3-5 sefiiri
- Sega põhja küpsisepuru ning sulavõi.
- Suru mass paberiga vooderdatud 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja.
- Täidise valmistamiseks sulata šokolaad vesivannil.
- Klopi koor vanillisuhkruga pooleldi vahtu, lisa vähehaaval toasoe toorjuust.
- Tõsta sulašokolaad ja sega vähehaaval hulka toasoe kohupiimapasta.
- Lisa kohupiima-šokolaadikreem toorjuustuvahule ja sega ühtlaseks.
- Purusta küpsised näppude vahel väiksemateks tükkideks ning sega vahu hulka.
- Laota pool täidisest põhjale, puista peale sõstrad ja tükeldatud sefiirid, kata ülejäänud täidisega.
- Lase koogil üle öö külmkapis taheneda.
- Kaunista kook enne serveerimist punaste sõstarde ning sefiiriga.
Suvekiri 2016