4-6 portsu
300-400 g pennesid (keeda vastavalt pakendi juhendile)
1 dl pastakeeduvett hilisemaks kaste vedeldamiseks
2 sl võid
2-3 sl oliivõli
1-2 broilerifileed
200 g šampinjone, viilutatud
1-2 küüslauguküünt, hakitud
3 dl vahukoort
200 g sulatatud juustu
1 dl ribadeks lõigatud päikesekuivatatud tomateid
1 paprika, kuubikud või ribad
300-400 g pennesid (keeda vastavalt pakendi juhendile)
1 dl pastakeeduvett hilisemaks kaste vedeldamiseks
2 sl võid
2-3 sl oliivõli
1-2 broilerifileed
200 g šampinjone, viilutatud
1-2 küüslauguküünt, hakitud
3 dl vahukoort
200 g sulatatud juustu
1 dl ribadeks lõigatud päikesekuivatatud tomateid
1 paprika, kuubikud või ribad
- Prae kana ja seened 2-3 sl oliivõlis ja võis jumekaks.
- Puista juurde küüslauk ja minuti-paari pärast vala pannile vahukoor.
- Madalda kuumust.
- Kui vahukoor on keema tõusnud, lisa sulatatud juust, päikesekuivatatud tomatid ja paprikapalad.
- Sega, kuni kaste on ühtlane.
- Ühenda keedetud penne ja kaste ning serveeri riivitud juustuga.
- Puista peale parmesani.
Suvekiri 2016