PÕHI:
150 g küpsiseid
100 g võid
TÄIDIS:
1 pakk kohupiima
1 pakk vahukoort
1 pakk (200-250 g) hapukoort
1 muna
värskeid pehmeid marju või 1 aprikoosi (ananassi) konserv
2 spl želatiini
Inga Peterson
150 g küpsiseid
100 g võid
TÄIDIS:
1 pakk kohupiima
1 pakk vahukoort
1 pakk (200-250 g) hapukoort
1 muna
värskeid pehmeid marju või 1 aprikoosi (ananassi) konserv
2 spl želatiini
- purusta küpsised ja vala üle sulatatud võiga
- vajuta segu eelnevalt võiga määritud lahtikäivasse tordivormi
- kohupiim, hapukoor, muna ja suhkur vahusta mikseriga
- vahusta vahukoor eraldi ja lisada siis koos marjadega (puuviljadega) eelnevale massile
- lisa seejärel eelnevalt kuumutatud ja veidi jahutatud želatiin
- aeglaselt segades vala see tordivormi
- pane tort külmkappi tarretuma
Inga Peterson