Põhi:
125 g võid
1 dl suhkrut
1 muna
1 tl küpsetuspulbrit
3 dl nisujahu
Täidis:
1 virsikukompott (425 g) (võib ka õunu või viimati rabarbereid)
1 dl vahukoort
250 g kohupiima
2 dl hapukoort
1 väikese sidruni mahl
2 muna
2 sl maisitärklist
2 tl vaniljesuhkrut
125 g võid
1 dl suhkrut
1 muna
1 tl küpsetuspulbrit
3 dl nisujahu
Täidis:
1 virsikukompott (425 g) (võib ka õunu või viimati rabarbereid)
1 dl vahukoort
250 g kohupiima
2 dl hapukoort
1 väikese sidruni mahl
2 muna
2 sl maisitärklist
2 tl vaniljesuhkrut
- Vahust toasoe või suhkruga, sega hulka muna.
- Lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ja sega ühtlaseks tainaks.
- Kata 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhi ja küljed taignaga.
- Nõruta ja viiluta virsikupoolikud. Kui kasutad õunu siis koori ja viiluta need, rabarberitel lase seista suhkruga ja hiljem nõruta.
- Lao viilud taignale.
- Sega omavahel ülejäänud katteained ja vala viljadele.
- Küpseta 180 kraadi juures 1 tund või kuni pirukas on pealt kuldkollane.
- Serveeri jahtunult