Põhi:
400 g lehttainast
Kate:
200 g mitte väga rasvast suitsusinki
150 g (3 dl) riivjuustu
3 muna
3 dl kohvikoort
0,25 tl purustatud musta pipart
1 punane paprika
400 g lehttainast
Kate:
200 g mitte väga rasvast suitsusinki
150 g (3 dl) riivjuustu
3 muna
3 dl kohvikoort
0,25 tl purustatud musta pipart
1 punane paprika
- kata 26 cm läbimõõduga pirukavorm õhukeseks rullitud lehttaignaga ja pane külma
- lõika sink kuubikuteks, paprika tükelda ribadeks
- mikserda munad koorega lahti ja lisa muud ained
- kalla segu pirukapõhjale ja küpseta 225 kraadise ahju alumisel siinil 10 minutit, et lehttaigen kiiresti kerkiks ja pruunistuks
- seejärel vähenda kuumus 175kraadini ja küpseta veel umbes 25 minutit ehk kuni kate hüübib ja hakkab pealt kenasti pruunistuma