Põhi:
125 g võid
1,5 dl nisujahu
1 dl täisterajahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 keedetud kartul
1 keedetud porgand
Täidis:
1 suur sibul
2 porgandit
170 g värskeid seeni (n: kukeseened)
1 sl õli
0,5 tl soola
musta pipart
150 g sinki
250 g (kirss) tomateid
2 dl kohvikoort
2 muna
1,5 tl pitsamaitseainet
100 g riivitud juustu
Kaunistuseks värskeid basiilikulehti
125 g võid
1,5 dl nisujahu
1 dl täisterajahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 keedetud kartul
1 keedetud porgand
Täidis:
1 suur sibul
2 porgandit
170 g värskeid seeni (n: kukeseened)
1 sl õli
0,5 tl soola
musta pipart
150 g sinki
250 g (kirss) tomateid
2 dl kohvikoort
2 muna
1,5 tl pitsamaitseainet
100 g riivitud juustu
Kaunistuseks värskeid basiilikulehti
- riivi taignasse minev keedtud kartul ja paorgand.
- haki noaga segamini või ja küpsetuspulbriga segatud jahu
- sega juurde riivitud porgand ja kartul
- vajuta taigen 28 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja külgedele
- täidise jaoks viiluta seened, haki sibul ja riivi porgand jämeda riiviga
- kuumuta pannil õlis sibul klaasjaks, tõsta ära
- pane pannile porgand ja mõne minuti pärast seened
- kuumuta kuni seened on saavutanud kauni värvi ja vesi aurustunud
- seejärel lisa pruunistatud sibulad, maitsesta pannitäis soola ja pipraga ning kalla taignale
- viiluta sink ja poolita kirsstomatid, tõsta köögiviljade peale
- raputa üle pitsamaitseainega
- klopi lahti munad, sega koore ja riivitud juustuga
- vala pirukale ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 35 minutit
- serveerimisel kaunista värskete basiilikulehtedega