jagub 4 inimesele
~15 minutit
500 g kirsstomateid
3 sl külmpressitud oliiviõli
1 sl palsamiveiniäädikat
1-2 tl vedelat mett
soola
musta pipart
1 väike punane sibul
70 g Valio Forte Speciale juustu
2 suurt peotäit rukolat
30 g röstitud seedermänniseemneid
~15 minutit
500 g kirsstomateid
3 sl külmpressitud oliiviõli
1 sl palsamiveiniäädikat
1-2 tl vedelat mett
soola
musta pipart
1 väike punane sibul
70 g Valio Forte Speciale juustu
2 suurt peotäit rukolat
30 g röstitud seedermänniseemneid
- Pese ja poolita tomatid, sega õli, mee ja äädikaga.
- Maitsesta soola ja pipraga.
- Koori sibul ja lõika õhukesteks poolratasteks.
- Sega tomatitega ja laota vaagnale rukolapadjale.
- Laota peale juustulaastud ja röstitud seemned, puista mõned rukolalehed kaunistuseks ka peale.