Juustu-singipirukas

3-4 portsu

200 g võitaignat
1 sl tomatipüreed
150 g juustu
~ 100 g suitsusinki
1 tl punet
1/4 tl tüümiani

Määrimiseks
1 muna

  • Kui võitaigen on külmutatud, sulata see. 
  • Rulli taigen kaheks umbes 20 cm pikkuseks ovaalseks plaadiks. 
  • Tõsta üks plaat küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile. 
  • Laota tomatipüree taignale, aga mitte päris ääreni. 
  • Riivi juust jämeda riiviga. 
  • Puista pool sellest taignaplaadile. 
  • Lõika sink ribadeks ja puista juustule. 
  • Lisa lõpuks peale ürdid ja ülejäänud riivitud juust. 
  • Tõsta teine taignaplaat peale ja ühenda taignaplaatide servad sõrmede või kahvliga.
  • Määri pirukas lahtiklopitud munaga. 
  • Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 15 minutit.

Serveeri koos rohelise sibulaga.

35 minutit sh 15 minutit ahjus.

Kiiresti ja Maitsvalt