3-4 portsu
200 g võitaignat
1 sl tomatipüreed
150 g juustu
~ 100 g suitsusinki
1 tl punet
1/4 tl tüümiani
Määrimiseks
1 muna
- Kui võitaigen on külmutatud, sulata see.
- Rulli taigen kaheks umbes 20 cm pikkuseks ovaalseks plaadiks.
- Tõsta üks plaat küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile.
- Laota tomatipüree taignale, aga mitte päris ääreni.
- Riivi juust jämeda riiviga.
- Puista pool sellest taignaplaadile.
- Lõika sink ribadeks ja puista juustule.
- Lisa lõpuks peale ürdid ja ülejäänud riivitud juust.
- Tõsta teine taignaplaat peale ja ühenda taignaplaatide servad sõrmede või kahvliga.
- Määri pirukas lahtiklopitud munaga.
- Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 15 minutit.
Serveeri koos rohelise sibulaga.
35 minutit sh 15 minutit ahjus.
Kiiresti ja Maitsvalt