400 g võitaignat
1 pk peekonit (u. 150 g)
1 sibul
300 g šampinjone
¼ tl musta pipart
½ dl hakitud peterselli
(½ tl soola)
MÄÄRIMISEKS:
muna
Peekoni võib asendada suitsusingiga ja šampinjonid metsaseentega. Praadimisel lisa neile veidi õli vms.
Kiiresti jaMaitsvalt
1 pk peekonit (u. 150 g)
1 sibul
300 g šampinjone
¼ tl musta pipart
½ dl hakitud peterselli
(½ tl soola)
MÄÄRIMISEKS:
muna
- Sulata võitaigen pakendil toodud juhise järgi.
- Rulli taigen lahti.
- Lõika taignast 12 - 15 cm läbimõõduga ringid või siis lõika taigen ruutudeks.
- Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
- Lõika peekon ribadeks ja kuumuta seda mõni minut pannil.
- Koori ja haki sibul.
- Pese seened ja lõika viiludeks.
- Lisa sibulad ja seened pannile.
- Kuumuta ka neid mõni minut koos peekoniga.
- Maitsesta pipra ja peterselliga.
- Kui vaja, lisa soola.
- Lase veidi jahtuda.
- Jaota segu taignaplaatide ühele poolele.
- Määri taignaservad lahtiklopitud munaga.
- Keera taigna teine pool täidise peale ja suru servad kahvliga kinni.
- Määri pirukad munaga.
- Küpseta 250 kraadi juures 10 minutit.
Peekoni võib asendada suitsusingiga ja šampinjonid metsaseentega. Praadimisel lisa neile veidi õli vms.
Kiiresti jaMaitsvalt