8-9 tk
2 dl
nisujahu
100 g
võid või margariini
1/4 tl
paprikapulbrit
50 g
riivitud parmesaanjuustu
1/2 sl
vett
Määrimiseks
muna
Riivjuustu
- Sega ained köögikombainis või kausis taignaks.
- Aseta taigen jahedasse kohta 30 minutiks.
- Vormi taigen pulkadeks ja keera need kahekaupa kokku nn. palmikuks.
- Jaga kokkukeeratud pulgad 10 cm tükkideks.
- Tõsta pulgad rasvaga määritud või küpsetuspaberiga kaetud plaadile.
- Määri pealt lahtiklopitud munaga ja puista pinnale riivjuustu.
- Küpseta ahju keskosas 225°C juures 5-6 minutit.
- Serveeri koos suppidega.
Valmistusaeg
u. 1
t, millest 30 min jahedas ja 5-6 min ahjus
Kiiresti ja Maitsvalt