Juustupulgad suppide juurde

8-9 tk

2 dl nisujahu
100 g võid või margariini
1/4 tl paprikapulbrit
50 g riivitud parmesaanjuustu
1/2 sl vett

Määrimiseks muna
Riivjuustu


  • Sega ained köögikombainis või kausis taignaks.
  • Aseta taigen jahedasse kohta 30 minutiks.
  • Vormi taigen pulkadeks ja keera need kahekaupa kokku nn. palmikuks.
  • Jaga kokkukeeratud pulgad 10 cm tükkideks. 
  • Tõsta pulgad rasvaga määritud või küpsetuspaberiga kaetud plaadile. 
  • Määri pealt lahtiklopitud munaga ja puista pinnale riivjuustu.
  • Küpseta ahju keskosas 225°C juures 5-6 minutit.
  • Serveeri koos suppidega. 
Need sobivad nii puljongite kui ka igasuguste aedvilja-, kala- ja vähisuppide juurde.

Valmistusaeg
u. 1 t, millest 30 min jahedas ja 5-6 min ahjus

Kiiresti ja Maitsvalt