1 pakk Vilma šokolaadimuffinipulbrit
200 ml vett
100 ml õli
200 g Kalev Bitter tumedat šokolaadi
2 karpi maitsestamata toorjuustu (~ 350 g)
400 g suhkruga kondenspiima
2 spl võid
1 spl tärklist
10 inimesele
Ettevalmistusaeg: 25 min
Küpsetusaeg: 45 min
Ettevalmistusaeg: 25 min
Küpsetusaeg: 45 min
- Šokolaadimuffinipulbrile lisa vesi ja õli, seejärel vesivannil sulatatud šokolaad ja sega ühtlaseks massiks.
- Valmis segu vala rasvainega määritud vormi.
- Toorjuustukihi valmistamiseks sega toorjuust, kondenspiim, sulavõi ja tärklis ühtlaseks massiks ning vala segu tumedale muffinikihile.
- Küpseta kooki 180°C juures 45 min.