2 kanakoiba
1 l vett
1 suur porgand
1 punane paprika
1 sibul
2 hapukurki
1 dl nuudleid
till või petersell
Vegeta maitsesegu või sool
1 l vett
1 suur porgand
1 punane paprika
1 sibul
2 hapukurki
1 dl nuudleid
till või petersell
Vegeta maitsesegu või sool
- Pane kanakoivad veega keema.
- Samal ajal riivi pannile porgand ja haki sibul, hauta õlis madalal kuumusel 5-6 minutit.
- Lisa tükeldatud paprika ja hauta veel mõni minut.
- Kui kanakoivad on pehmed, võta need puljongist välja, eemalda liha luudelt ja lõika väikesteks tükkideks.
- Lisa puljongisse nuudlid, mõne minuti pärast ka hautatud köögiviljad ja kanatükid.
- Lase keema, lisa tükeldatud hapukurgid ning maitsesta Vegetaga (või soolaga).
- Puista üle hakitud tilli või peterselliga.
Pereköök: supi-eri; jaanuar 2003