Nuudli-kanasupp

2 kanakoiba
1 l vett
1 suur porgand
1 punane paprika
1 sibul
2 hapukurki
1 dl nuudleid
till või petersell
Vegeta maitsesegu või sool



  • Pane kanakoivad veega keema. 
  • Samal ajal riivi pannile porgand ja haki sibul, hauta õlis madalal kuumusel 5-6 minutit.
  • Lisa tükeldatud paprika ja hauta veel mõni minut. 
  • Kui kanakoivad on pehmed, võta need puljongist välja, eemalda liha luudelt ja lõika väikesteks tükkideks. 
  • Lisa puljongisse nuudlid, mõne minuti pärast ka hautatud köögiviljad ja kanatükid. 
  • Lase keema, lisa tükeldatud hapukurgid ning maitsesta Vegetaga (või soolaga). 
  • Puista üle hakitud tilli või peterselliga. 
Pereköök: supi-eri; jaanuar 2003