Hakkliha kiirsupp

1-2 porgandit
1 porru (või sibul)
3 kartulit
1 l vett
250 g hakkliha
2 marineeritud kurki
1 köögiviljapuljongi kuubik
hakitud tilli
1/2 tl punet
serveerimiseks hapukoort


  • Lõika köögiviljad väikesteks kuubikuteks, porru rõngasteks. 
  • Pane porgandikuubikud potti veega keema, murenda hulka ka puljongikuubik. 
  • 5 minuti pärast lisa kartulikuubikud ja keeda 10 minutit. 
  • Samal ajal pruunista pannil õlis porru või sibul, mõne minuti pärast lisa hakkliha ja kuumuta. 
  • Maitsesta soola, pipra ja punega. 
  • Lõika marineeritud kurgid tükkideks ja pane koos hakklihaga supi sisse, lase korraks keema tõusta. 
  • Puista peale hakitud tilli ja serveeri hapukoorega.


Pereköök: supi-eri; jaanuar 2003