1-2 porgandit
1 porru (või sibul)
3 kartulit
1 l vett
250 g hakkliha
2 marineeritud kurki
1 köögiviljapuljongi kuubik
hakitud tilli
1/2 tl punet
serveerimiseks hapukoort
Pereköök: supi-eri; jaanuar 2003
1 porru (või sibul)
3 kartulit
1 l vett
250 g hakkliha
2 marineeritud kurki
1 köögiviljapuljongi kuubik
hakitud tilli
1/2 tl punet
serveerimiseks hapukoort
- Lõika köögiviljad väikesteks kuubikuteks, porru rõngasteks.
- Pane porgandikuubikud potti veega keema, murenda hulka ka puljongikuubik.
- 5 minuti pärast lisa kartulikuubikud ja keeda 10 minutit.
- Samal ajal pruunista pannil õlis porru või sibul, mõne minuti pärast lisa hakkliha ja kuumuta.
- Maitsesta soola, pipra ja punega.
- Lõika marineeritud kurgid tükkideks ja pane koos hakklihaga supi sisse, lase korraks keema tõusta.
- Puista peale hakitud tilli ja serveeri hapukoorega.
Pereköök: supi-eri; jaanuar 2003