Põhi:
250 g kaeraküpsiseid
100 g võid
Täidis:
600 g maitsestamata toorjuustu (Philadelphia)
250 g vaarikaid
4 muna
200 g suhkrut
Kate:
400 g maitsestamata toorjuustu (Philadelphia)
200 g valget šokolaadi (nt Tobrelone)
Pereköök: isad köögis; november 2006
250 g kaeraküpsiseid
100 g võid
Täidis:
600 g maitsestamata toorjuustu (Philadelphia)
250 g vaarikaid
4 muna
200 g suhkrut
Kate:
400 g maitsestamata toorjuustu (Philadelphia)
200 g valget šokolaadi (nt Tobrelone)
- Purusta kaeraküpsised ja sega kokku pehme võiga.
- Suru tainas küpsetuspaberiga kaetud 26 cm läbimõõduga vormi põhja.
- Täidiseks sega kokku toasoe toorjuust ja suhkur, lisa segamist jätkates vähehaaval munad.
- Lõpuks sega hulka vaarikad (külmutatud marjad lisa sulatamata kujul).
- Vala täidis koogivormi küpsisepõhja peale ning küpseta ahjus 180° C juures 30-45 min.
- Lase täielikult jahtuda.
- Katteks sulata šokolaad kuumaveevannil või mikroahjus ning sega toasooja toorjuustuga, jahtunud koogile.
- Lase külmikus seista mõni tund kuni üleöö ja serveeri.
Pereköök: isad köögis; november 2006