2 dl hapukoort
1 muna
1 1/2 dl majoneesi
50 g võid
1/2 tl söögisoodat
6 dl nisujahu
100 g riivitud juustu
2 tl aroomisoola
1 1/2 tl punast paprikapulbrit
Määrimiseks:
1 muna
50 g riivitud juustu
Pereköök: palju küpsiseid; november 2002
1 muna
1 1/2 dl majoneesi
50 g võid
1/2 tl söögisoodat
6 dl nisujahu
100 g riivitud juustu
2 tl aroomisoola
1 1/2 tl punast paprikapulbrit
Määrimiseks:
1 muna
50 g riivitud juustu
- Hõõru toasoe või pehmeks, sega muna, hapukoore ja majoneesiga.
- Lisa 100 g peene riiviga riivitud juustu ja maitseaineid.
- Lõpuks lisa jahuga segatud söögisooda ning sega segamini.
- Pane taigen pooleks tunniks külma.
- Võta taigen välja ja rulli 1 cm paksuseks.
- Lõika 1 cm laiused ja 4 cm pikkused ribad.
- Tõsta taignaribad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, määri lahtiklopitud munaga.
- Raputa üle riivjuustuga ja küpseta 200 kraadi juures 15 minutit.
Pereköök: palju küpsiseid; november 2002