140 g suitsupeekonit
6 keedetud kartulit
1 sibul
0,5 tl soola
0,25 tl musta pipart
2 muna
0,5 dl hakitud lehtpeterselli
Pereköök: hommikusöögid; mai 2005
6 keedetud kartulit
1 sibul
0,5 tl soola
0,25 tl musta pipart
2 muna
0,5 dl hakitud lehtpeterselli
- Lõika peekon ribadeks ja pruunista pannil, tõsta majapidamispaberile nõrguma.
- Riivi kartulid jämeda riiviga, koori ja haki sibul.
- Kuumuta kartulit-sibulat samal pannil mõõdukal tulel 5-6 minutit, aegajalt segades.
- Maitsesta soola ja pipraga.
- Klopi lahti munad, sega peterselliga.
- Tõsta pannile kartulite peale ka peekon ja kalla üle munaseguga.
- Keera kuumus väiksemaks ja lase kartulikoogil 5 minutit küpseda.
- Kummuta roog taldrikule ning pane siis taas pannile, teine pool allpool.
- Küpseta veel 3-4 minutit.
- Serveeri soojalt.
Pereköök: hommikusöögid; mai 2005