8 muna
1 dl vett
0,5 tl soola
veidi musta pipart
2 sl võid
2 dl riivjuustu
2 sl tükeldatud murulauku
Seenesalat:
500 g šampinjone
1 sl võid
1 väike punane tšillipipar
0,5 tl soola
veidi musta pipart
0,5 potti värsket koriandrit
Pereköök: hommikusöögid; mai 2005
1 dl vett
0,5 tl soola
veidi musta pipart
2 sl võid
2 dl riivjuustu
2 sl tükeldatud murulauku
Seenesalat:
500 g šampinjone
1 sl võid
1 väike punane tšillipipar
0,5 tl soola
veidi musta pipart
0,5 potti värsket koriandrit
- Puhasta ja poolita seened, pruunista võis.
- Poolita ka tšillipipar, eemalda seemned ja lõika kaun peenteks ribadeks.
- Pane tšilli seente juurde pannile ning kuumuta mõned sekundid, maitsesta soola ja pipraga.
- Sega koriandrilehed hulka vahetult enne serveerimist.
- Omleti valmistamiseks klopi lahti munad, sega juurde vesi, sool ja pipar.
- Kuumuta pool võist pannil ja vala sinna pool omletitainast.
- Tõsta omletti küpsetamise ajal puulabidaga ettevaatlikult põhjast, et peal olev vedelik saaks alla voolata.
- Raputa hüübinud roale 1 dl riivitud juustu ja 1 sl murulauku, keera üks omletipool teise peale ning tõsta taldrikule.
- samamoodi teine omlett.
- Jaga mõlemad pooleks, serveeri seente ja värske tomatiga.
Pereköök: hommikusöögid; mai 2005