Šokolaadikringlid

 800 g valmis lehttainast
8 sl šokolaadivõiet ( nt Nussa)
50 g röstitud pähkleid


  • Rulli taigen lahti, määri pealt šokolaadivõidega. 
  • Tükelda pähklid ja raputa võide peale. 
  • Rulli taigen mõlemalt küljelt sissepoole kokku, kuni jääb kõrvuti 2 rulli (nagu pildil). 
  • Lõika sellest terava noaga õhukesed viilud ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. 
  • Kui kringlid tõstes kannatada said, säti nad noa abil taas korda. 
  • Küpsesta 220 kraadi juures 10-15 minutit, kuni kringlid on pealt kuldpruunid. 
  • Jahuta pisut. 
  • Maiusta kohe või veidi aja pärast.


Pereköök: šokolaadi-kohvieri; november 2001