800 g valmis lehttainast
8 sl šokolaadivõiet ( nt Nussa)
50 g röstitud pähkleid
Pereköök: šokolaadi-kohvieri; november 2001
8 sl šokolaadivõiet ( nt Nussa)
50 g röstitud pähkleid
- Rulli taigen lahti, määri pealt šokolaadivõidega.
- Tükelda pähklid ja raputa võide peale.
- Rulli taigen mõlemalt küljelt sissepoole kokku, kuni jääb kõrvuti 2 rulli (nagu pildil).
- Lõika sellest terava noaga õhukesed viilud ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
- Kui kringlid tõstes kannatada said, säti nad noa abil taas korda.
- Küpsesta 220 kraadi juures 10-15 minutit, kuni kringlid on pealt kuldpruunid.
- Jahuta pisut.
- Maiusta kohe või veidi aja pärast.
Pereköök: šokolaadi-kohvieri; november 2001