750 g ricottat
4 muna
2 tl vanillsuhkrut
1 apelsini riivitud koor
1 sidruni riivitud koor
2,5 dl suhkrut
1 dl tärklist
Serveerimiseks:
200 g külmutatud vaarikaid või maasikaid
3-5 sl suhkrut
4 muna
2 tl vanillsuhkrut
1 apelsini riivitud koor
1 sidruni riivitud koor
2,5 dl suhkrut
1 dl tärklist
Serveerimiseks:
200 g külmutatud vaarikaid või maasikaid
3-5 sl suhkrut
- Määri 24 cm läbimõõduga lahtikäiv ahjuvorm seest võiga või kata küpsetuspaberiga.
- Püreesta köögikombainis või saumikseriga ricotta, lisa munad, vanillsuhkur ja tsitruseliste koored.
- Lisa ka eelnevaltomavahel segatud suhkur ja tärklis.
- Sega hoolikalt läbi ning vala vormi.
- Tõsta vorm kõrgete äärtega ahjuplaadile, kuhu vala väheke vett.
- Küpseta 180 kraadi juures 1 tund, lülita ahi välja ja lase olla veel lahtise uksega pool tundi.
- Serveeri külmalt koos püreestatud marjadest kastmega.
Pereköök: kerged kohupiimaroad; aprill 2007