300 g lehttainast
500 g kukeseeni
100 g sibulat
200 g sinki
300 g riivitud juustu
Kate:
2 muna
1 dl piima
1 dl rõõska koort
soola
jahvatatud muskaatpähklit.
500 g kukeseeni
100 g sibulat
200 g sinki
300 g riivitud juustu
Kate:
2 muna
1 dl piima
1 dl rõõska koort
soola
jahvatatud muskaatpähklit.
- Prae kukeseened, kuni vesi aurustub ning pane pannile tükeldatud sibul ja sink.
- Säti tainas ümarasse koogivormi nii, et vormi ääred oleksid sellega kaetud.
- Puista tainale kukeseene-sibula-singisegu, raputa peale riivitud juust.
- Klopi munad lahti, sega koore, piima ja maitseainetega.
- Vala segu pirukale.
- Küpseta pirukat 180kraadises ahjus, kuni täidis on pealt kuldkollane.
Õhtuleht 19.07.2014